
Over mij - PappaPizza
"PappaPizza"is ontstaan uit mijn liefde voor authentieke Napolitaanse pizza's en mijn passie voor het delen van deze smaakbeleving met anderen. Deze passie is ontstaan na een mooie vakantie in Napels en de Amalfi kust waar ik werkelijk waar 2 weken lang alleen maar pizza heb gegeten. Verbaasd zat ik deze pizza's te eten. Ik dacht dit is zo lekker en heel anders dan ik gewend was van een pizza in een doorsnee pizzeria in Nederland. De bodem veel fijner en luchtiger, de toppings mooi, eenvoudig en smaakvol. Daar is de liefde ontstaan.
Ik was in mijn vrije tijd al bezig met het bakken van mijn eigen zuurdesembrood. Doordat ik in mijn opleiding als kok en in de vooropleiding waar ik een gedeelte van het bakkersvak heb mogen leren ik de basis al beheerste kon ik opzoek gaan naar de kennis die nodig is om goede pizza te kunnen maken. Na uren proberen, testen met fermentatie zonder fermentatie gist en zuurdesem, proeven en helaas ook weggooien en weer opnieuw proberen. Na verschillende ovens helemaal opgebrand te hebben is er een mooie pizza ontstaan.
Het eind product mag er zijn! En dat wil ik graag met jullie delen.
Zie ik jullie snel?
Coen Peters
Pappapizza.
Samen genieten van verse pizza's?
Neem vandaag nog contact met mij op voor een offerte op maat en ontdek de smaak van PappaPizza op jouw feest of evenement.